Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen!

Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

150 m2 keramische houtlook tegels Scheveningen

150 m2 keramische houtlook tegels laten leggen in appartement in Scheveningen. Tegels waren gekocht by Throne in Den Haag. Tegels laten leggen via Werkspot door Moonen Natuursteen. De tegels waren lastig te leggen. Hans Moonen is een zeer ervaren vakman die bijzonder kritisch is op het resultaat. Na tien dagen werk met twee man werd een uitstekend resultaat bereikt waar we erg blij met zijn. Zeker een aanrader!

Walter Visser

Tegels zetten Hendrik Ido Ambacht

Prima werk afgeleverd met een grote 90x90 keramische vloertegel. Gehele benedenvloer van 80m2 gelegd met oog voor detail als het gaat om de looplijn in een aaneengeschakelde ruimte en de tegelverdeling die daar het mooiste bij staat. Werk is nu 5 maanden geleden uitgevoerd en resultaat is nog steeds prachtig! Fijn om ook met iemand te werken die garant staat voor zijn eigen kwaliteit als bedrijf

Jurgen

Marmeren vloer leggen Reeuwijk

De marmeren vloer in de keuken ligt er super strak in. Wat een topwerk!!

Michael

Tegels zetten Rijswijk

Perfecte ervaring gehad met Hans en Khaled. Ze zijn een goed team, hebben veel ervaring en weten mogelijke uitdagingen feilloos te benoemen. Zo was onze wand niet helemaal vlak, liep de vloer af naar de verkeerde kant en zo nog een paar dingen. Alles keurig aangekaart en de opties besproken en met de grootst mogelijke expertise tot een prachtig resultaat gebracht. Zelfs toen bleek dat onze wens voor het laten doorlopen van de wandtegels in de vloer (in stroken) niet duidelijk was overgekomen, hebben ze de halve vloer weer opnieuw gelegd. Klasse, als ik ooit nog een betrouwbare tegelzetter nodig heb, weet ik wie ik kan bellen.

Yvonne

Tegels zetten Utrecht

Super helder en snelle communicatie, vakmanschap geleverd, heel erg tevreden met de tegels!

Sietske