Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen!

Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Natuursteen vloer leggen Maassluis

Moonen Natuursteen heeft prima werk geleverd (leggen travertin vloer in groot romaans verband) binnen de afgesproken tijd en prijs.
Zeer aan te bevelen om met dit bedrijf zaken te doen.

Marco Dijkshoorn

Tegels lijmen op buitenterras Mijdrecht

Zeer goede ervaring. Hans Moonen is een echte vakman en werkt zeer secuur. 
Hans Moonen heeft, samen met zijn assistent, mijn ceramische tegels zeer netjes gelijmd op mijn onderheide buitententerras. Het is goed tezien dat hij veel etvaring heeft in dit soort werk. Een pluim voor Hans.

Nico De Boer

Tegelzetter keukenvloer Dorst

Hans Moonen heeft bij ons een nieuwe tegelvloer in de keuken en gezet. Het is een prachtig eindresultaat geworden. Het is een echte vakman die zijn werk goed weet uit te voeren. Hij werkt rustig, netjes en levert goede kwaliteit. Een aanrader!

Rudy Evers

Betegelen met marmer Rotterdam

Dhr. Hans Moonen van Moonen Natuursteen is een vakman die zijn werk verstaat. Een echte aanrader, vooral op het gebied van natuursteen. Beschikt over voldoende kennis en gereedschap.Betrouwbare vakman. Heeft rustig gewerkt en goede kwaliteit geleverd. Ik had gevraagd om extra aandacht te geven aan sommige details en dat heeft hij ook gedaan. Ik ben zeer tevreden over het resultaat.

Wessel Bronsveld

Betegelen hal met granieten tegels Vleuten

De heer Moonen heeft de klus prima geklaard. Vanwege een paar ziekdagen duurde het even voordat hij langs kon komen. Daarnaast heeft hij aan het begin de klus onderschat. Verder dient er extra materiaal te worden aangeschaft. Echter, het resultaat is mooi en de prijs is ondanks een kleine overschrijding het waard. Deze vakman is absoluut aan te raden.