Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen!

Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Tegels zetten Rotterdam

Hans en Caleb hebben een puik stukje werk geleverd, je kunt ook zien dat het vakmensen zijn. Alleen is de siliconerand in de keuken opnieuw gedaan, was niet mooi. Maar ook dat is goed gekomen, zijn zeker een aanrader. Zijn rustige mannen, heb geen on getogen woord gehoord, en zijn goed op elkaar ingespeeld.

M.C

Tegelzetter

Zo blij dat Moonen Natuursteen mijn vloer heeft betegeld. Eerst is het vloer geëgaliseerd en daarna door vakmannen betegeld.
Opzoek naar een betrouwbare tegelzetter, dan zit je bij Moonen Natuursteen goed. Alles gaat in goed overleg en ik zie de expertise terug in mijn vloer. Superblij met mij vloer. Prachtig gelegd!!

Nas Verharen

Tegels zetten Alphen aan den RIjn

Ik kan hier kort en krachtig over zijn. Moonen heeft uitstekend werk geleverd.

Richard Hoogstraaten

Tegels zetten Papendrecht

Vakmannen.
Ik dacht te weten hoe ik de tegels/ voegen wilden hebben, maar kreeg advies om het anders te doen. Daar ben ik achteraf heel blij mee, ook al was het meer werk voor hun om te doen. Dat is het verschil tussen een beunhaas en een vakman.

De badkamer had een (onopgemerkte) bobbel en was niet geschikt om te tegelen. Hier is snel actie op ondernomen en glad getrokken.

De badkamer betreft veel vervelende hoeken en de vloer tegels moesten op hout getegeld worden. Hiervoor zijn speciale producten gebruikt.

In de woonkamer zijn tegels van 120x120 cm gebruikt. Ik was hier persoonlijk een beetje zenuwachtig over, maar het ligt er prachtig in. Ze hebben de tijd genomen om de eerste lijnen goed uit te zetten. 

Ook de toilet bevatte 100 jaar (gebruikte) stenen. Dit is achteraf veel werk geweest om er netjes in te krijgen. Hier is niet over geklaagd. 

Gewoon een vakman, betrouwbaar en komt afspraken na. En het belangrijkste, hij neemt de tijd om het mooi te maken.

Ramin Blazer

Tegelen badkamer Krimpen aan den Ijssel

Heel netjes en professioneel getegeld, zeer tevreden!